Sterren classificatie

De Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) heeft Kookstudio Het Kookatelier beoordeeld met een vijf sterrenclassificatie, de hoogst mogelijke classificering die het systeem kent. Daarmee is Het Kookatelier de enige kookstudio in Overijssel met deze onderscheiding.

Over de NKC

De NKC is een classificatiesysteem voor de kookstudiobranche. Elke geregistreerde kookstudio wordt met behulp van dit systeem ingedeeld in één van de vijf sterrencategorieën van de NKC. De beoordeling is onder meer gebaseerd op de kwaliteit van de recepturen, de aanwezige apparatuur in de keuken en de inrichting van het restaurantgedeelte. Per categorie zijn er naast de verplichte basisnormen ook vrijwillige keuzenormen opgenomen om specifieke kwaliteitsaspecten van de kookstudio te beoordelen.

Over de normering

Om de NKC modern en klantgericht te houden, worden de normen regelmatig geëvalueerd met vertegenwoordigers van de kookstudio’s uit alle kookstudiocategorieën.
Kijk voor normering en meer informatie op kookstudiosterren.nl.

 • Klantervaringen

  Workshop vis bereiden

  De workshop vis bereiden was erg geslaagd. Onder leiding van Sara hebben we een paar prachtige gerechten met vis gemaakt en leerden we ook zelf vis fileren en inktvis schoonmaken.
  Leuke recepten, heerlijk gegeten.

  Page 1 of 16:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand