Sterren classificatie

De Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) heeft Kookstudio Het Kookatelier beoordeeld met een vijf sterrenclassificatie, de hoogst mogelijke classificering die het systeem kent. Daarmee is Het Kookatelier de enige kookstudio in Overijssel met deze onderscheiding.

Over de NKC

De NKC is een classificatiesysteem voor de kookstudiobranche. Elke geregistreerde kookstudio wordt met behulp van dit systeem ingedeeld in één van de vijf sterrencategorieën van de NKC. De beoordeling is onder meer gebaseerd op de kwaliteit van de recepturen, de aanwezige apparatuur in de keuken en de inrichting van het restaurantgedeelte. Per categorie zijn er naast de verplichte basisnormen ook vrijwillige keuzenormen opgenomen om specifieke kwaliteitsaspecten van de kookstudio te beoordelen.

Over de normering

Om de NKC modern en klantgericht te houden, worden de normen regelmatig geëvalueerd met vertegenwoordigers van de kookstudio’s uit alle kookstudiocategorieën.
Kijk voor normering en meer informatie op kookstudiosterren.nl.

 • Klantervaringen

  Hmmm... Indiaas!!

  Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
  Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

  Page 1 of 14:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand