Over Het Kookatelier

Het Kookatelier bestaat sinds 2008 en is begonnen in Hengelo. Eigenaar Hans Krijnsen verzorgde daar al geruime tijd kookworkshops, maar wilde graag voor zichzelf beginnen. In de keuken van de Arcade in Hengelo vond hij de locatie waar hij workshops kon geven met verantwoorde en eerlijke producten.

Al 5 jaar dé kookstudio in Enschede

Wat volgde waren twee jaren van werken en ontwikkeling en het verzorgen van catering, kookworkshops en koken op locatie. Toch wilde hij een eigen kookstudio waarmee hij meer mogelijkheden zou krijgen om gasten kwaliteit te bieden. In de zomer van 2009 werd een geschikte locatie gevonden en kon het vergunningentraject bij de gemeente worden ingezet.
Toen het ontwerp in samenwerking met Koopman Keuken Design klaar was, is begin 2010 begonnen met de bouw en aansluitend met de inrichting van de studio. Op 18 juni 2010 vond de spetterende opening plaats.

Enige kookstudio in Overijssel met vijf sterrenclassificatie

Inmiddels is Het Kookatelier uitgegroeid tot de enige kookstudio in Overijssel met een vijf sterrenclassificatie. We krijgen veel leuke reacties en complimentjes die wij graag in ontvangst nemen. Want daar doen we het uiteindelijk  allemaal voor.

 • Klantervaringen

  Workshop vis bereiden

  De workshop vis bereiden was erg geslaagd. Onder leiding van Sara hebben we een paar prachtige gerechten met vis gemaakt en leerden we ook zelf vis fileren en inktvis schoonmaken.
  Leuke recepten, heerlijk gegeten.

  Page 1 of 16:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand