Over Het Kookatelier

Het Kookatelier bestaat sinds 2008 en is begonnen in Hengelo. Eigenaar Hans Krijnsen verzorgde daar al geruime tijd kookworkshops, maar wilde graag voor zichzelf beginnen. In de keuken van de Arcade in Hengelo vond hij de locatie waar hij workshops kon geven met verantwoorde en eerlijke producten.

Al 5 jaar dé kookstudio in Enschede

Wat volgde waren twee jaren van werken en ontwikkeling en het verzorgen van catering, kookworkshops en koken op locatie. Toch wilde hij een eigen kookstudio waarmee hij meer mogelijkheden zou krijgen om gasten kwaliteit te bieden. In de zomer van 2009 werd een geschikte locatie gevonden en kon het vergunningentraject bij de gemeente worden ingezet.
Toen het ontwerp in samenwerking met Koopman Keuken Design klaar was, is begin 2010 begonnen met de bouw en aansluitend met de inrichting van de studio. Op 18 juni 2010 vond de spetterende opening plaats.

Enige kookstudio in Overijssel met vijf sterrenclassificatie

Inmiddels is Het Kookatelier uitgegroeid tot de enige kookstudio in Overijssel met een vijf sterrenclassificatie. We krijgen veel leuke reacties en complimentjes die wij graag in ontvangst nemen. Want daar doen we het uiteindelijk  allemaal voor.

 • Klantervaringen

  Hmmm... Indiaas!!

  Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
  Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

  Page 1 of 14:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand