Workshop Out of the Box in de schijnwerpers

Workshop Out of the Box in de schijnwerpers

Wat als er nou eens geen uitgebreide recepten zijn? Hoe komt een groep dan samen tot een uitgebalanceerd en lekker viergangenmenu? De workshop Out of the Box, waarin deelnemers koken zonder recepturen, is een ware hit onder bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes.

We merken iedere keer weer dat deze workshop erg veel te bieden heeft. Er is dynamiek in de groep, je moet met elkaar overleggen en samenwerken en het stimuleert de creativiteit. Je werkt, nog meer dan in de andere workshops, met zijn allen toe naar een echte teamprestatie. Deelnemers zijn vaak (positief!) verwonderd over wat ze zelf gemaakt hebben.

De Out of the Box workshop is uitermate geschikt als werkvorm voor een trainingssessie voor bedrijven. Fantastisch voor de teambuilding! Deze workshop is ook heel goed te combineren met het gebruik van onze vergaderruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Klantervaringen

  Workshop vis bereiden

  De workshop vis bereiden was erg geslaagd. Onder leiding van Sara hebben we een paar prachtige gerechten met vis gemaakt en leerden we ook zelf vis fileren en inktvis schoonmaken.
  Leuke recepten, heerlijk gegeten.

  Page 1 of 16:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand