We hebben een nieuwe website!

We hebben een nieuwe website!

Het is zover! Na maanden van denken, ontwerpen en ontwikkelen is de nieuwe website online. De nieuwe website biedt een boel nieuwe functionaliteiten. In dit bericht lichten we er enkele uit.

Alles zelf regelenwebsite-boeken

Tegenwoordig kun je steeds meer zaken online regelen: we doen er onze bankzaken en kopen online steeds meer spullen. De nieuwe website speelt op deze trend in: klanten kunnen zich online inschrijven voor workshops, een waardebon bestellen en deze direct betalen met iDeal en zich gemakkelijk inschrijven voor kookclubs.

website-iphoneSchaalbaar ontwerp

Op de oude website kregen we veel positieve reacties, maar op één belangrijk punt scoorde de website niet goed: de site werd niet goed weergegeven op mobiele apparaten. De nieuwe website wél. Het ontwerp van de nieuwe website past zich aan, aan het formaat van het scherm.

Inzicht in de kookstudio-agendawebsite-beschikbaarheid

Klanten die met hun gezelschap bij Het Kookatelier een workshop willen inplannen, kunnen dat vanaf nu ook online doen. De agenda van de kookstudio is voor iedereen inzichtelijk zodat de klant precies weet wanneer de kookstudio nog beschikbaar is.

 

Reacties voor “We hebben een nieuwe website!”

 • Carina

  Wow wat een mooie professionaliseringsslag is dit! De website ziet er fris en aantrekkelijk uit en de nieuwe functionaliteiten bieden echt een meerwaarde. Vooral van het online boekingssysteem ben ik onder de indruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Klantervaringen

  by Margret Mastenbroek on Kookstudio Het Kookatelier
  Koken voor kerst

  De workshop koken voor kerst was zeker erg geslaagd. Heerlijk gekookt en gegeten. Erg leuke recepten die je van te voren kunt voorbereiden.

  Page 1 of 17:
  «
   
   
  1
  2
  3
   
  »
   
 • Winkelmand