Het Kookatelier zoekt koks!

Het Kookatelier zoekt koks!

Het is geen winter (meer) en de lente moet nog komen. Het is zo’n periode in het jaar dat menigeen zou willen dat de winter voorbij is (want echt winter wordt het toch niet meer) en we het liefst met een lekker zonnetje van de eerste  voorjaarszonnestralen kunnen genieten. Daartussen zitten we ergens, het kan vriezen en het kan dooien.

Ook de werkzaamheden bij Het Kookatelier bewegen zich in die sfeer. Dit is over het algemeen een rustige periode, iedereen lijkt druk te zijn met de dagelijkse  bezigheden en het leven kabbelt rustig door. Tot er weer een mail verschijnt met een aanvraag voor 4 workshops voor een personeelsvereniging….

De afgelopen maanden, en dan heb ik het over oktober, november en december was het lekker druk met workshops. Het waren soms weken dat er geen dag zonder zat dat er geen workshops in de agenda stonden. En toen Fraenk door ziekte ook nog 2 maanden uit de roulatie was werd het voor mij wel erg druk, soms te druk.

Ik heb daar na de kerstvakantie de tol voor moeten betalen doordat ik ruim een week door alle drukte door een stevige griep geveld werd. En dan wreekt zich het feit dat het lastig is om een goede collega-kok te vinden die mij kan bijstaan en workshops kan overnemen.

Dus mocht je een creatieve kok kennen, die flexibel is en graag mensen  wat wil leren dan houd ik me aanbevolen! Neem contact op als je iemand kent die ook graag workshops verzorgt.

2 reacties op ““Het Kookatelier zoekt koks!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Klantervaringen

  by Margret Mastenbroek on Kookstudio Het Kookatelier
  Koken voor kerst

  De workshop koken voor kerst was zeker erg geslaagd. Heerlijk gekookt en gegeten. Erg leuke recepten die je van te voren kunt voorbereiden.

  Page 1 of 17:
  «
   
   
  1
  2
  3
   
  »
   
 • Winkelmand