Het Kookatelier nu ook te vinden op De Streekmarkt

Het Kookatelier nu ook te vinden op De Streekmarkt

Al jaren koken we tijdens de Workshop Streekproducten met producten van de Streekmarkt in Delden. Vanaf 7 april vindt je ons ook óp de streekmarkt: onze kok Vincent kookt er live enkele heerlijke hapjes gemaakt van lokale producten. Kom je ook naar de streekmarkt in Delden? Op vertoon van de flyer die we daar uitdelen ontvang je 10% korting op de workshop Streekproducten.

Bij het kraampje van Het Kookatelier vind je onder andere kroketten die we bereiden van vlees van boer Jelle en een heerlijk soepje van groentes van verschillende boeren van de streekmarkt.

Over de streekmarkt

Op de Streekmarkt in Delden vind je de belangrijkste producten uit eigen Twentse streek. Kom direct in contact met de boeren die onze ingrediënten verbouwen. Shiitakes, echte Twentse geitenkaas, buffelmozzarella en brood van Menno. Een dagje struinen op de streekmarkt leverde ons zoveel inspiratie op dat we direct een speciale workshop zijn gaan ontwikkelen: de workshop Streekproducten. In deze workshop koken we met de allerlekkerste lokale ingrediënten een echt Twents menu.

Streekmarkt Delden
Elke 1e zaterdag van de maand in Delden van 9:00 – 15:00 uur
Rond de Oude Blasiuskerk bij de Marktstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Klantervaringen

  Geweldig personeelsuitje

  Met collega's hebben we vanuit de personeelsvereniging de workshop Streekproducten gevolgd.
  We hebben van collega's erg goede reacties ontvangen over de gevolgde workshop van Het Kookatelier. Iedereen heeft er wat van opgestoken en er zat een goede flow in. Het was een gezellige en smakelijke avond. Bedankt!

  Page 1 of 15:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand