Het Kookatelier bestaat 5 jaar!

Het Kookatelier bestaat 5 jaar!

Op 18 juni 2015 is het exact 5 jaar geleden dat Het Kookatelier officieel werd geopend. Tijd om terug te kijken op wat we in de afgelopen jaren allemaal hebben bereikt.

5 jaar en 459 workshops later

In 5 jaar tijd hebben we zo’n 459 groepsworkshop mogen organiseren. We gaven 53 workshops voor individuele workshops en verzorgden de catering voor 21 feesten en partijen. Met een gemiddeld aantal personen van 12 en alle kookclubs die we ook hebben begeleid, komen we aan meer dan 6000 bezoekers! Een geweldig aantal in al die jaren.

Talloze bedrijven hebben de weg gevonden naar Het Kookatelier, de diverse kookclubs zijn steeds meer vaste bezoeker geworden en met ons voortdurende aanbod van nieuwe en verrassende workshops hebben we een toenemend aantal mensen aan ons weten te binden.

Gevarieerd aanbod door meer workshopbegeleiders

In 2010 begon ik als ‘eenpitter’. Gaandeweg bleek het inspirerend en verrijkend om met een gevarieerd team van specialisten gevarieerde workshops aan te bieden. Ik dank Marieke voor haar prachtige high teas, Fraenk en Ezhar voor hun kennis van de Indonesische en Turkse keuken. Nico levert al jaren biologisch vlees van hoge kwaliteit. Klaas, als ambachtelijk slager, laat de gasten zien hoe je wild bewerkt en hoe het varken aan de spit bij de barbecue lekker sappig en mals geserveerd wordt. Mark levert verse en  gerookte vis en laat de gasten zien hoe je zelf vis kunt fileren. Marco is onze connaisseur van de patisserie en de overheerlijke bonbons-workshops. En indien gewenst laat Jacqueline onze gasten verrukkelijke wijn proeven.

En niet te vergeten alle afwassers/gastvrouwen en gastheren die de afgelopen jaren de vaat hebben geboend. Zonder hen was het allemaal niet gelukt. Bedankt! Op naar een volgend lustrum!

Reacties voor “Het Kookatelier bestaat 5 jaar!”

 • Annie Wilderink

  Beste Hans,

  Ik ben je steeds blijven volgen met Het Kookatelier via de website en heb heel veel bewondering voor wat je (samen met je team ) hebt gerealiseerd.
  Mooie herinneringen hebben we aan de avond met ons studieclubje en partners een paar jaar geleden. Ik wens je een mooie jubileum dag en heel veel succes voor de toekomst.

  Groet Annie Wilderink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Klantervaringen

  by Margret Mastenbroek on Kookstudio Het Kookatelier
  Koken voor kerst

  De workshop koken voor kerst was zeker erg geslaagd. Heerlijk gekookt en gegeten. Erg leuke recepten die je van te voren kunt voorbereiden.

  Page 1 of 17:
  «
   
   
  1
  2
  3
   
  »
   
 • Winkelmand