Hans vertelt: Turks koken

Hans vertelt: Turks koken

Tja, en dan heb je zo’n prachtige aanleiding voor een geheel nieuwe workshop…

Het begon met een inspirerende fietstocht

Onze zoon Ruben en zijn vriendin Carina fietsten de afgelopen zomer vanuit Den Haag naar Istanbul.  Steeds weer kregen we prachtige reisverhalen onder onze neus waarin zij van hun belevenissen verhaalden. Bij aankomst in Istanbul wachtte hen een warm en hartelijk onthaal door verschillende Turken. De jongelui waren erg onder de indruk van de enorme gastvrijheid van de mensen die hun(fiets) pad kruisten maar bovenal ook van de geneugten van de Turkse keuken. De kleurrijke en smaakvolle gerechten lieten zij zich goed smaken.

Een ontmoeting met een Turkse Kokkin

In dezelfde tijd (wat is toeval?), ontmoette ik in mijn atelier Ezhar Harnuboglu. Deze Turkse dame, afkomstig uit Antiochië  woont al zo’n 25 jaar in Nederland en vertelde vol passie over haar liefde voor koken en haar specialiteit: de Turkse keuken. Zij zou graag haar kennis en kunde van de Turkse keuken overbrengen op gasten van Het Kookatelier. Bij mij was er snel een match: bij thuiskomst van Ruben en Carina wachtte hen een warm onthaal bij de familie en vrienden maar ook aan het door Ezhar bereidde Turkse buffet. Het overtrof al onze verwachtingen.

Nieuwe workshop voor individuele inschrijving: Turks koken

Nu ik niet alleen heb gehoord van de capaciteiten van Ezhar, maar ook van kookkunst heb kunnen genieten, doet het me groot plezier dat ik kan vertellen dat Ezhar op 20 en 27 januari 2015 twee workshops zal verzorgen voor individuele inschrijvingen. De eerste workshop is nagenoeg volgeboekt, voor de tweede zijn nog aanmeldingen mogelijk. In de toekomst zal de Turkse keuken ook toegevoegd worden aan groepsactiviteiten van Het Kookatelier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Klantervaringen

  by Margret Mastenbroek on Kookstudio Het Kookatelier
  Koken voor kerst

  De workshop koken voor kerst was zeker erg geslaagd. Heerlijk gekookt en gegeten. Erg leuke recepten die je van te voren kunt voorbereiden.

  Page 1 of 17:
  «
   
   
  1
  2
  3
   
  »
   
 • Winkelmand