Hans vertelt: over het kookseizoen

Hans vertelt: over het kookseizoen

Na een drukke periode en een heerlijke vakantie staan we weer aan de vooravond van een nieuw seizoen! Even een terugblik: vanaf begin dit jaar tot een met de eerste week van juli was het erg druk. De drukte zat hem vooral in de maanden mei en juni. Veel groepen wilden nog net voor de vakantie als afsluiting een kookworkshop volgen. Maar ook, en dan vooral op zaterdag , vrijgezellenfeestjes. Mei en juni blijken dé maanden te zijn om dit soort feestjes te vieren.

Vele interessante activiteiten hebben het afgelopen half jaar plaats gevonden. Zo is de kookstudio in mei afgehuurd door Johma Salades uit Losser. Op zoek naar een productontwikkelaar kreeg Het Kookatelier de vraag voorgelegd om een sollicitatiedag te begeleiden voor kandidaten voor deze functie. Met werkopdrachten en gesprekken, waarin ook voor Het Kookatelier een actieve rol was weggelegd, was het een zeer zinvolle dag.

Tot slot breiden de cateringactiviteiten zich steeds meer uit. Met name in juni hebben we verschillende keren feesten opgeluisterd met onze hapjes en buffetten. We proberen ons te onderscheiden met verse Mediterraanse gerechten en dat wordt door onze opdrachtgevers erg gewaardeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Klantervaringen

  by Margret Mastenbroek on Kookstudio Het Kookatelier
  Koken voor kerst

  De workshop koken voor kerst was zeker erg geslaagd. Heerlijk gekookt en gegeten. Erg leuke recepten die je van te voren kunt voorbereiden.

  Page 1 of 17:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand