Vincent

Over Vincent

Van jongs af aan zat Vincent in de draagzak bij moeders aan het fornuis. Opgegroeid met Italiaanse en Indonesische buren is puur en smaakvol eten er met de paplepel ingegoten. Na vele jaren in de horeca gewerkt te hebben, zowel voor als achter de schermen, heeft Vincent de uitstap gemaakt naar de traditionele Chinese geneeskunde. Deze studie heeft er mede voor gezorgd dat hij weer verbinding heeft gemaakt met de natuur en zich heeft geworteld in de Twentse bodem. Vincent heeft een grote passie voor het vinden van de meest smaakvolle en voedzame producten, dit met respect en in samenwerking met de natuur. Met koken combineert hij zijn keuken skills, goed ontwikkelde smaak en kennis van voedingsleer tot smaakvolle en voedzame gerechten.

 

 • Uitgellichte workshops

  Workshop Bonbons maken

  2019-09-28

  Marco, onze banketbakker, staat weer klaar om met jullie de heerlijkste bonbons te maken zoals marsepeinen bonbons, chocoladetruffels, flikken en vurige hartjes. Leer alles over de juiste temperatuur van chocolade en ga naar huis met een mooi doosje bonbons!

  Inschrijven

  Workshop Italiaans koken

  30 september 2019

  De Italiaanse keuken blijft geliefd. Verse ingrediënten en geen al te ingewikkelde bereidingen zorgen voor een smaakvolle maaltijd!

  Inschrijven