Marieke

Over Marieke

Marieke heeft jarenlang samengewerkt met Hans bij Het Paradijs. Daar werkt ze nu nog steeds en verzorgt er met veel liefde prachtige high tea buffetten. Ze heeft ook gewerkt bij theehuis Dennenoord, waar ze gespecialiseerd was in het verzorgen van high tea arrangementen.
Workshops van Marieke worden gekenmerkt door de gezellige sfeer en de heerlijke gerechten die bereid worden. Ook de high tea workshops kunnen elke dag van de week plaatsvinden. Marieke runde in het verledenĀ een winkel in tweedehands vrouwenkleding, genaamd Vindiets in Enschede.

 • Uitgellichte workshops

  Workshop Italiaans

  3 februari 2020

  Onder leiding van Vincent maakt u een heerlijk klassiek Italiaans menu met: Anti pasti vitello tonato, diverse bruschetta,s, en gemarineerde buffelmozzarella. Primi piati HomemadeĀ  ravioli met een vulling van bospaddenstoelen in een romige saus van marsala Secondi piatti Pompoenrisotto met florentijnse varkenslende en gestoofde bospeen. Dolci Zabaglione met verse frambozen en gelati van frambozen ,pistache en witte chocolade  

  Inschrijven

  Workshop Minder vlees, maar hoe?

  6 maart 2020

  Onderhand is (bijna) iedereen er van wel doordrongen dat minder vlees eten goed is voor je eigen gezondheid, de uitstoot van stikstof en voor je portemonnee! In deze praktische workshop gaan we diverse alternatieven maken zonder vlees maar met groenten, kaas en gevarieerde kruidenmelanges. We laten zien dat dit echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

  Inschrijven