Marco

Marco werkt al ruim 21 jaar in de banketbakkerij en geeft bij Het Kookatelier diverse mooie workshops uit de bakkerswereld. Zijn specialiteiten zijn werken met chocolade en bruidstaarten bakken.

Hij werkt momenteel als bakker in een grote supermarkt. Thuis mag hij ook graag met zijn zonen in de keuken kokkerellen. In zijn vrije tijd houdt hij bijen en kippen en gaat hij graag de natuur in.

Deze Bourgondiër houdt van gezelligheid en genieten. Een van zijn uitspraken is dan ook: het moet wel de calorieën waard zijn.

  • Uitgellichte workshops

    Workshop Bonbons maken

    2019-09-28

    Marco, onze banketbakker, staat weer klaar om met jullie de heerlijkste bonbons te maken zoals marsepeinen bonbons, chocoladetruffels, flikken en vurige hartjes. Leer alles over de juiste temperatuur van chocolade en ga naar huis met een mooi doosje bonbons!

    Inschrijven

    Workshop Italiaans koken

    30 september 2019

    De Italiaanse keuken blijft geliefd. Verse ingrediënten en geen al te ingewikkelde bereidingen zorgen voor een smaakvolle maaltijd!

    Inschrijven