Marco

Marco werkt al ruim 21 jaar in de banketbakkerij en geeft bij Het Kookatelier diverse mooie workshops uit de bakkerswereld. Zijn specialiteiten zijn werken met chocolade en bruidstaarten bakken.

Hij werkt momenteel als bakker in een grote supermarkt. Thuis mag hij ook graag met zijn zonen in de keuken kokkerellen. In zijn vrije tijd houdt hij bijen en kippen en gaat hij graag de natuur in.

Deze Bourgondiër houdt van gezelligheid en genieten. Een van zijn uitspraken is dan ook: het moet wel de calorieën waard zijn.

 • Uitgellichte workshops

  Workshop Italiaans

  3 februari 2020

  Onder leiding van Vincent maakt u een heerlijk klassiek Italiaans menu met: Anti pasti vitello tonato, diverse bruschetta,s, en gemarineerde buffelmozzarella. Primi piati Homemade  ravioli met een vulling van bospaddenstoelen in een romige saus van marsala Secondi piatti Pompoenrisotto met florentijnse varkenslende en gestoofde bospeen. Dolci Zabaglione met verse frambozen en gelati van frambozen ,pistache en witte chocolade  

  Inschrijven

  Workshop Minder vlees, maar hoe?

  6 maart 2020

  Onderhand is (bijna) iedereen er van wel doordrongen dat minder vlees eten goed is voor je eigen gezondheid, de uitstoot van stikstof en voor je portemonnee! In deze praktische workshop gaan we diverse alternatieven maken zonder vlees maar met groenten, kaas en gevarieerde kruidenmelanges. We laten zien dat dit echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

  Inschrijven