Hans

Over Hans

hans
Hans is de eigenaar van Het Kookatelier. In de jaren tachtig is zijn liefde voor het koken ontstaan. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van het vegetarisch eethuis De Pimpernel, een vegetarisch restaurant in Hengelo.
Gaandeweg ging hij steeds meer koken. Nadat hij de koksopleiding met goed gevolg had afgerond, heeft bij verschillende restaurants gewerkt. Na deze periode werd het tijd voor het onderwijs en heeft hij jaren voor de klas gestaan. Toch is hij teruggekeerd naar zijn oude liefde, het koken.
Zo belandde hij bij Het Paradijs in Enschede, waar hij tot november 2010 werkzaam was. Zijn onderwijservaring en culinaire kwaliteiten combineert hij nu als workshopleider en eigenaar van Het Kookatelier.

 • Uitgellichte workshops

  Workshop Bonbons maken

  2019-09-28

  Marco, onze banketbakker, staat weer klaar om met jullie de heerlijkste bonbons te maken zoals marsepeinen bonbons, chocoladetruffels, flikken en vurige hartjes. Leer alles over de juiste temperatuur van chocolade en ga naar huis met een mooi doosje bonbons!

  Inschrijven

  Workshop Italiaans koken

  30 september 2019

  De Italiaanse keuken blijft geliefd. Verse ingrediënten en geen al te ingewikkelde bereidingen zorgen voor een smaakvolle maaltijd!

  Inschrijven