Hans

Over Hans

hans
Hans is de eigenaar van Het Kookatelier. In de jaren tachtig is zijn liefde voor het koken ontstaan. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van het vegetarisch eethuis De Pimpernel, een vegetarisch restaurant in Hengelo.
Gaandeweg ging hij steeds meer koken. Nadat hij de koksopleiding met goed gevolg had afgerond, heeft bij verschillende restaurants gewerkt. Na deze periode werd het tijd voor het onderwijs en heeft hij jaren voor de klas gestaan. Toch is hij teruggekeerd naar zijn oude liefde, het koken.
Zo belandde hij bij Het Paradijs in Enschede, waar hij tot november 2010 werkzaam was. Zijn onderwijservaring en culinaire kwaliteiten combineert hij nu als workshopleider en eigenaar van Het Kookatelier.

 • Uitgellichte workshops

  Workshop Italiaans

  3 februari 2020

  Onder leiding van Vincent maakt u een heerlijk klassiek Italiaans menu met: Anti pasti vitello tonato, diverse bruschetta,s, en gemarineerde buffelmozzarella. Primi piati Homemade  ravioli met een vulling van bospaddenstoelen in een romige saus van marsala Secondi piatti Pompoenrisotto met florentijnse varkenslende en gestoofde bospeen. Dolci Zabaglione met verse frambozen en gelati van frambozen ,pistache en witte chocolade  

  Inschrijven

  Workshop Minder vlees, maar hoe?

  6 maart 2020

  Onderhand is (bijna) iedereen er van wel doordrongen dat minder vlees eten goed is voor je eigen gezondheid, de uitstoot van stikstof en voor je portemonnee! In deze praktische workshop gaan we diverse alternatieven maken zonder vlees maar met groenten, kaas en gevarieerde kruidenmelanges. We laten zien dat dit echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

  Inschrijven