Kookstudio huren

De Kookstudio van Het Kookatelier kunt u huren; éénmalig of met een vaste frequentie. Onze sfeervolle kookstudio is met zijn moderne inrichting en professionele materiaal de ideale locatie voor kooksessies, brainstormsessies en culinaire bijeenkomsten.

Voor alle soorten gelegenheden geschikt

Zoekt u een locatie voor een zakelijke bijeenkomst, presentatie of vergadering? Daarvoor kunt u ook terecht bij Het Kookatelier. Onder het genot van een hapje en drankje kan Het Kookatelier bijdragen aan een succesvolle uitkomst. De ruimte is geschikt voor groepen tot 25 personen.

Ook voor activiteiten zonder professionele begeleiding

Als u met een stel enthousiaste vrienden of familieleden een paar keer per jaar gezellig wilt koken en geen begeleiding nodig hebt, kunt u ook de kookstudio huren. Ingrediënten kunnen bij ons besteld worden, maar u kunt er ook zelf voor zorgen. Hebt u zelf geen zin om na afloop af te wassen, dan kan Het Kookatelier voor een afwashulp zorgen. In overleg is heel veel mogelijk.

Prijzen voor het huren van de kookstudio zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 • Klantervaringen

  Hmmm... Indiaas!!

  Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
  Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

  Page 1 of 14:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand