Klantreacties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kookstudio Het Kookatelier
Average rating:  
 17 reviews
by Margret Mastenbroek on Kookstudio Het Kookatelier
Koken voor kerst

De workshop koken voor kerst was zeker erg geslaagd. Heerlijk gekookt en gegeten. Erg leuke recepten die je van te voren kunt voorbereiden.

by Astrid on Kookstudio Het Kookatelier
Workshop vis bereiden

De workshop vis bereiden was erg geslaagd. Onder leiding van Sara hebben we een paar prachtige gerechten met vis gemaakt en leerden we ook zelf vis fileren en inktvis schoonmaken.
Leuke recepten, heerlijk gegeten.

by SPV-Foseco on Kookstudio Het Kookatelier
Geweldig personeelsuitje

Met collega's hebben we vanuit de personeelsvereniging de workshop Streekproducten gevolgd.
We hebben van collega's erg goede reacties ontvangen over de gevolgde workshop van Het Kookatelier. Iedereen heeft er wat van opgestoken en er zat een goede flow in. Het was een gezellige en smakelijke avond. Bedankt!

by Astrid on Kookstudio Het Kookatelier
Hmmm... Indiaas!!

Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

by Conny on Kookstudio Het Kookatelier
Heerlijk! Bijzonder goed team-uitje

Met collega's heerlijk ontspannen gekookt en gegeten. Aanrader

by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
Pensionerings workshop met collegas

Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.
De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.

Annie Wilderink

by Mirella Groeneveld on Kookstudio Het Kookatelier
Iedere keer weer top!

Inmiddels al meer dan 10 keer een workshop gevolgd. Altijd mooie gerechten, puur, smaakvol en bijzonder. Hans is de perfecte gastheer én leraar. Altijd een gezellige groep (onbekende) mensen die je aan het einde van de avond je vriend mag gaan noemen. Ik hoop nog vele leerzame, lekkere én gezellige workshops te volgen😀

by m v/d struik on Kookstudio Het Kookatelier
kerst kookworkshop

leuke kerst kookworkshop gehad met leuke gerechten voor komende feestdagen
veel dingen kun je al van te voren bereiden zodat de druk op dag zelf niet zo groot is

by Nelly van Dam on Kookstudio Het Kookatelier
Mediterrane lunch

Gisteren met mijn man, kinderen en schoonkinderen de workshop mediterrane lunch gevolgd o.l.v. Hans. Het was voor mijn echtgenoot een verrassing i.v.m. zijn pensionering. Het was een ontzettend leuke middag met verrassende resultaten. We hebben enorm genoten van het koken, het eten en van elkaar. Dank je wel, Hans en sorry voor de lachsalvo's haha.

by Peter Koning on Kookstudio Het Kookatelier
Super gezellig!

Na jaren van bowlen en buffetjes nu eens als familie lekker zelf gekookt onder uitstekende professionele leiding. Dat bowlen gaan we nooit meer doen!

We hebben heerlijk gekletst en ondertussen toch een heerlijk maal voor de jarige (en onszelf) kunnen neerzetten. Dank! Ik kan dit iedereen aanraden.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»