Individuele workshops

Workshop Italiaans

3 februari 2020

Onder leiding van Vincent maakt u een heerlijk klassiek Italiaans menu met: Anti pasti vitello tonato, diverse bruschetta,s, en gemarineerde buffelmozzarella. Primi piati Homemade  ravioli met een vulling van bospaddenstoelen in een romige saus van marsala Secondi piatti Pompoenrisotto met florentijnse varkenslende en gestoofde bospeen. Dolci Zabaglione met verse frambozen en gelati van frambozen ,pistache en witte chocolade  

Inschrijven

Workshop Minder vlees, maar hoe?

6 maart 2020

Onderhand is (bijna) iedereen er van wel doordrongen dat minder vlees eten goed is voor je eigen gezondheid, de uitstoot van stikstof en voor je portemonnee! In deze praktische workshop gaan we diverse alternatieven maken zonder vlees maar met groenten, kaas en gevarieerde kruidenmelanges. We laten zien dat dit echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Inschrijven

Workshop Indonesisch koken

7 februari 2020

Vincent kookt met u een prachtig authentiek Indonesisch menu. Geurig en kleurig. Een aanrader!

Inschrijven

Workshop Kroketten en bitterballen maken

28 maart 2020

Onze krokettenman Vincent (hij levert onder meer kroketten aan een Amsterdams restaurant) gaat tijdens deze langere workshop in op de basisprincipes van kroketten maken.

Inschrijven

Workshop Marokkaans koken

25 februari 2020

De Marokkaanse keuken is zoveel meer als cous cous en linzen. We gaan in 4 groepen weer een bijzonder buffet maken, bestaande uit oa aubergine-tomatensalsa, zalm in chermoulasaus, gestoofde kip met amandel, tabouleh, linzensoep met harissa  enz.

Inschrijven

Workshop Bonbons maken

4 april 2020

Marco, onze banketbakker, staat weer klaar om met jullie de heerlijkste bonbons te maken zoals marsepeinen bonbons, chocoladetruffels, flikken en vurige hartjes. Leer alles over de juiste temperatuur van chocolade en ga naar huis met een mooi doosje bonbons!

Inschrijven

Workshop Indiaas koken

21 april 2020

Onder leiding van Hans kookt u een heerlijk authentiek Indiaas menu.

Inschrijven

 • Klantervaringen

  by Margret Mastenbroek on Kookstudio Het Kookatelier
  Koken voor kerst

  De workshop koken voor kerst was zeker erg geslaagd. Heerlijk gekookt en gegeten. Erg leuke recepten die je van te voren kunt voorbereiden.

  Page 1 of 17:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand