Workshop Indonesisch koken

De Indonesische keuzen staat bekend om haar diversiteit. Indonesië bestaan uit vele eilanden en elk eiland kent haar eigen recepten en specifieke kruiden. De gerechten zijn op Sumatra bijvoorbeeld veel pittiger dan op Java, terwijl het eten op Oost-Kava weer wat zoeter van smaak ik. Die diverse smaken proeft u allemaal tijdens de workshop Indonesisch koken. U kookt authentiek Indonesisch onder de deskundige leiding van chef-kok Fraenk.

Een uitgebreid en authentiek Indonesisch buffet

De indonesische keuken heeft onder invloed gestaan van de Chinese, de Indiase, de Arabische en ook Nederlandse keuken. Elk heeft zijn bijdrage geleverd aan de grote verscheidenheid aan gerechten in de Indonesische Keuken. Natuurlijk heeft de Indonesische keuken ook veel invloed gehad op ons land. We kennen allemaal de nasi, bami, saté, babi pangang, gadogado en kroepoek, maar het land heeft nog zoveel meer te bieden. Daar komt u allemaal achter tijdens de Indonesische kookworkshop. 

Fraenk vertelt u alles over de Indonesische keuken. Over de ingrediënten, gerechten en bereidingswijzen.

Prijs: € 56,75 p.p. vanaf groepen groter dan 10 personen. Het welkomstdrankje, de amuse, de receptenboekjes en het uiteraard het eten zijn inbegrepen.

In het kort

Duur: 4,5 uur
Begeleiding: Fraenk
Prijs: €56,75 per deelnemer

Menuvoorbeeld

  • Nasi Keboeli (kruidig gebakken rijst)
  • Ajam Pedis (hete kip)
  • Bami Kuah Udang (bamisoep met garnalen)
  • Atjar Tjampoer (zoetzure groenten)
  • Frikadel Ikan (Indonesische viskoekjes)
  • Rendang telor (eieren in geurige knoflooksaus)
  • Gorengan Andijvie (roergebakken andijvie)
  • Mango Mousse en Spekkoek

Direct online reserveren