Wijn-Proef-Eet

Ook meer weten van wijnen? In samenwerking met vinologe Jacqueline van Sotto il Tappo biedt Het Kookatelier de mogelijkheid om kookworkshops uit te breiden met een wijnproeverij. Tussen de bedrijven door wordt er dieper ingegaan op wijnkennis en passende wijn spijs combinaties.

Wijnproeven en koken

De gasten worden na ontvangst in twee groepen ingedeeld: de helft begint met wijn proeven en de andere helft gaat eerst koken. Na ruim een uur worden de rollen omgedraaid. Op deze manier kunnen Hans en Jacqueline veel aandacht aan de gasten schenken.

Meer leren over wijn-spijscombinaties

Bij de wijnproeverij staat altijd het plezier voorop. De inhoud van de proeverij wordt aangepast aan het niveau van de gasten. Drinkt u slechts af en toe een glas wijn, dan wordt er begonnen bij de basis. Heeft u al eens aan een proeverij deelgenomen dan kan er wat dieper op de wijnen, wijnkennis en wijn-spijscombinaties worden ingegaan. Als u ons laat weten wat uw ervaring met wijnproeven is, kunnen wij nog beter proberen uw verwachtingen te overtreffen. Hoe dan ook, een ontspannen sfeer tijdens het proeven van de wijnen staat centraal, zodat de beleving voor iedereen een waardevolle aanvulling op de kookworkshop zal zijn.

De prijs voor het wijnproeven is € 22,75 p.p. exclusief de prijs voor een normale kookworkshop.

In het kort

Duur in combinatie met een workshop: 5 uur
Begeleiding: Hans & Jacqueline
Prijs: € 22,75 per deelnemer, exclusief de prijs van de workshop

Informatie over de wijnen mee naar huis

  • In vergelijking met een normale kookworkshop wordt er bij de Wijn-Proef-Eet workshop één gang minder gekookt.
  • Na afloop krijgt u informatie over de wijnen en het proeven ervan mee naar huis.
    Het wijnproeven kan bij elke kookworkshop ingepast worden, waardoor de duur van de workshop iets langer zal zijn.
  • Een Wijn-Proef-Eet avond duurt gemiddeld zo’n 4,5 uur .

Direct online reserveren