Vegetarische kookworkshop

Koken zonder vlees en vis is voor veel mensen een uitdaging. De wil is er vaak wel maar tijdens de uitvoering blijkt dat het lastig is om de juiste alternatieven te vinden. En dat terwijl er zo veel mogelijk is!

Over de vegetarische kookworkshop

Wanneer u kiest voor een vegetarische workshop weet u zeker dat u genoeg inspiratie opdoet om het vleesschap in de supermarkt wat vaker voorbij te lopen. In deze workshop koken we natuurlijk met verschillende groenten van het seizoen. Daarnaast werken we met noten en kaas. Enkele verrassende producten combineren we met uiteenlopende bereidingstechnieken en dat zorgt ervoor dat u vlees of vis geheel niet zult missen.

Koken zonder vlees en vis

Aan het eind van de avond weet u hoe u verschillende producten kunt combineren om tot heerlijke maaltijden te komen.

Prijs: € 56,75 p.p. vanaf groepen groter dan 10 personen. Het welkomstdrankje, de amuse, de receptenboekjes en het uiteraard het eten zijn inbegrepen.

In het kort

Duur: 4,5 uur
Begeleiding: Hans
Prijs: €56,75 per deelnemer

Menuvoorbeeld

  • Lichtgebonden  venkelsoep met peterseliepesto
  • Salade van o.a. gegrilde paprika en  gegrilde courgette, kaaskoekje en citroendressing
  • Huisgemaakt bladerdeegpasteitje met een ragout van shiitakes en oesterzwam
    Wortelbolletjes met koriander en citroen
    Aardappel pastinaakpuree
  • Limoen-yoghurtijs, peer gepocheerd in oa rode wijn, chocolademousse

Direct online reserveren