Spaanse Tapas workshop

In Spanje werden kleine hapjes (tapas) van oudsher bij de borrel in de “bodega” (wijnkelder of wijnhuisje) geserveerd. In deze workshop maken we tien tot veertien kleine heerlijke gerechtjes gebaseerd op de Mediterrane keuken met vlees, groente en vis. Omdat we de hapjes in buffetvorm nuttigen, is dit een zeer ontspannen workshop.

Alle opgediend in een mooi buffet

Tijdens de workshop Spaanse Tapas maken we groot aantal tapas, aangevuld met zelfgebakken brood,  zelfgemaakte bijpassende sausen en olijven. Daarnaast maken we zo’n 12 verschillende tapas, afhankelijk van het aantal deelnemers. We presenteren al het gemaakte in buffetvorm, waarna we samen genieten van elkaars kookkunsten. Het hele buffet, bestaande uit vele verschillende tapas is ruim voldoende voor een volwaardige maaltijd!

Prijs: € 51,50 p.p. vanaf groepen groter dan 10 personen. Het welkomstdrankje, de amuse, de receptenboekjes en het uiteraard het eten zijn inbegrepen.

In het kort

Duur: 4,5 uur
Begeleiding: Hans
Prijs: €51,50 per deelnemer

Een greep uit de tapas

  • Spaanse paprikasoep
  • Ggrilde kastanjechampignons in citroendressing
  • Miniquiches
  • Bladerdeeg met lamsgehakt

Direct online reserveren