Out of the BoX

Geen menu-uitwerkingen! Verrassing, creativiteit en teambuilding zijn de ingrediënten van deze workshop. Tijdens deze workshop wordt de groep verdeeld in vier teams, die elk één gang van het viergangenmenu bereiden. Voor elk team staat er een verrassingspakket met ingrediënten klaar.

Verschillende hulplijnen en supervisie van de chef

Elk team heeft de beschikking over enkele hulplijnen die tijdens de avond ingezet kunnen worden, bijvoorbeeld het raadplegen van een kookboek of het zoeken van recepten op internet. Daarnaast komt het aan op de creativiteit van het kookteam. Eventueel mogen ingrediënten geruild worden.

De aanwezige kok vertolkt een coachende rol. Tijdens het diner presenteert de leider van het team het gerecht. Indien gewenst kan de inhoud van de avond aangevuld worden met uw specifieke wensen.

De ideale workshop voor teambuilding

Deze workshop is uitermate geschikt voor bedrijven. Uw medewerkers gaan samen aan de slag om een mooie teamprestatie neer te zetten.  Wie pakt de leiding? Hoe werken uw medewerkers samen? Tijdens deze workshop komt u daarachter.

Het zelf uitzoeken en samenstellen van het menu is een belangrijk onderdeel van de workshop. Deelnemers moeten het leuk vinden om zelf op zoek te gaan naar lekkere recepten.

Prijs: € 58,50 p.p. vanaf groepen groter dan 10 personen. Het welkomstdrankje, de amuse, de receptenboekjes en het uiteraard het eten zijn inbegrepen.

In het kort

Duur: 4,5 uur
Begeleiding: Hans
Prijs: €58,50 per deelnemer

Menuvoorbeeld

Bij deze kookworkshop zijn de recepturen onbekend. Deelnemers stellen zelf hun menu samen op basis van de ingrediënten en de vele receptenboeken die aanwezig zijn. Een ware verrassing dus! 

Direct online reserveren