Italiaanse kookworkshop

De Italiaanse keuken is bekend over de hele wereld. Logisch, want de Italiaanse keuken wordt door vrijwel iedereen gewaardeerd. Italianen gebruiken maar een beperkt aantal ingrediënten en de bereiding van de gerechten is niet ingewikkeld. Daarom is ook de Italiaanse workshop van Het Kookatelier voor iedereen toegankelijk!

Klassieke Italiaanse keuken in een nieuw jasje

In Nederland zijn tal van Italiaanse gerechten volledig ingeburgerd. Iedereen kent onderhand wel de pizza, macaroni (maccheroni), spaghetti, lasagne en tiramisù. Enkele van deze gerechten zien we ook terug in deze workshop, maar we verpakken ze in een geheel nieuw jasje.

Het sleutelwoord: superverse ingrediënten

Zoals eerder gezegd: Italiaanse gerechten zijn vaak gebaseerd op slechts enkele ingrediënten, maar wel van super goede kwaliteit. De Italiaanse workshop van Het Kookatelier is op deze filosofie gestoeld. Met een beperkt aantal verse groenten en kruiden als rozemarijn, basilicum en salie maken we verrassende gerechten!

Prijs: € 58,50 p.p. vanaf groepen groter dan 10 personen. Het welkomstdrankje, de amuse, de receptenboekjes en het uiteraard het eten zijn inbegrepen.

In het kort

Duur: 4,5 uur
Begeleiding: Hans
Prijs: €58,50 per deelnemer

Menuvoorbeeld

  • Venkel- cremesoep met sesamsoepstengels
  • Antipasti bestaande uit auberginerolletjes met mozzarella, crostini met paprikapesto en vitello tonato
  • Saltimbocca op tagliatelle met paddenstoelen-dragonsaus en gegrilde courgette
  •  Trio van citroentiramisu, frambozenijs en gepocheerde peer

Direct online reserveren