Workshop Thais koken (vol)

18:30

8 oktober 2018

Leer alles over heerlijke Thaise keuken. Vincent bereidt samen met de deelnemers de lekkerste Thaise curry's. Eet smakelijk!

Thailand, het land van de glimlach en natuurlijk de kleurrijke  en vooral smaakvolle Thaise keuken. Tijdens deze kookworkshop gaan we aan de slag met verse smaakmakers uit Thailand zoals kokos, koriander, limoen, citroengras en natuurlijke voor de nodige pit de rode peper.

Gezamenlijk maken we o.a Thaise viskoekjes en springrolls met een eigen chilidip saus, een romige kokos soepje, diverse curry”s gemaakt in de vijzel en natuurlijk sluiten we de avond af met een fruitig Thais dessert.

Let op: deze workshop is vol.

 • Ook deelnemen?

  Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

  Inschrijven

 • Ervaringen

  Heerlijk! Bijzonder goed team-uitje

  Met collega's heerlijk ontspannen gekookt en gegeten. Aanrader

  by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
  Pensionerings workshop met collegas

  Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.Annie Wilderink

  Page 1 of 7:
  «
   
   
  1
  2
  3
   
  »