Workshop de Thaise keuken

18:30

29 januari 2019

Leer alles over heerlijke Thaise keuken. Vincent bereidt samen met de deelnemers de lekkerste Thaise curry's. Eet smakelijk!

Thailand, het land van de glimlach en natuurlijk de kleurrijke  en vooral smaakvolle Thaise keuken. Tijdens deze kookworkshop gaan we aan de slag met verse smaakmakers uit Thailand zoals kokos, koriander, limoen, citroengras en natuurlijke voor de nodige pit de rode peper.

Gezamenlijk maken we o.a Thaise viskoekjes en springrolls met een eigen chilidip saus, een romige kokos soepje, diverse curry”s gemaakt in de vijzel en natuurlijk sluiten we de avond af met een fruitig Thais dessert.

Prijs: €55,00 inclusief welkomstdrankje, welkomsthapje, de recepturen, het diner en de begeleiding. 

 • Ook deelnemen?

  Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

  Inschrijven

 • Ervaringen

  Geweldig personeelsuitje

  Met collega's hebben we vanuit de personeelsvereniging de workshop Streekproducten gevolgd.
  We hebben van collega's erg goede reacties ontvangen over de gevolgde workshop van Het Kookatelier. Iedereen heeft er wat van opgestoken en er zat een goede flow in. Het was een gezellige en smakelijke avond. Bedankt!

  Hmmm... Indiaas!!

  Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
  Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

  Page 1 of 8:
  «
   
   
  1
  2
  3
   
  »