Workshop Marokkaans koken

18:30

19 november 2018

Beleef de kruidige keuken van Marokko! Hans heeft zich uitgebreid verdiept in de geheimen van dit Noord-Afrikaanse land.

De Marokkaanse keuken staat bekend om zijn diversiteit aan specerijen. Hans heeft zich verdiept in de diverse combinaties van specerijen met allerhande producten als lamsvlees, vis, noten, linzen en granen als bulgur.

Een bijzonder en smakelijk buffet wordt uiteindelijk het resultaat!

Prijs: 52,50 euro inclusief welkomstdrankje, welkomsthapje, de recepten, het eten en de begeleiding

  • Ook deelnemen?

    Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

    Inschrijven

  • Ervaringen

    Heerlijk! Bijzonder goed team-uitje

    Met collega's heerlijk ontspannen gekookt en gegeten. Aanrader

    by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
    Pensionerings workshop met collegas

    Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.Annie Wilderink

    Page 1 of 7:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »