Workshop Marokkaans koken (vol)

18:30

19 november 2018

Beleef de kruidige keuken van Marokko! Hans heeft zich uitgebreid verdiept in de geheimen van dit Noord-Afrikaanse land.

De Marokkaanse keuken staat bekend om zijn diversiteit aan specerijen. Hans heeft zich verdiept in de diverse combinaties van specerijen met allerhande producten als lamsvlees, vis, noten, linzen en granen als bulgur.

Een bijzonder en smakelijk buffet wordt uiteindelijk het resultaat!

Prijs: 52,50 euro inclusief welkomstdrankje, welkomsthapje, de recepten, het eten en de begeleiding. Let op: deze workshop is vol. 

 • Ook deelnemen?

  Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

  Inschrijven

 • Ervaringen

  Geweldig personeelsuitje

  Met collega's hebben we vanuit de personeelsvereniging de workshop Streekproducten gevolgd.
  We hebben van collega's erg goede reacties ontvangen over de gevolgde workshop van Het Kookatelier. Iedereen heeft er wat van opgestoken en er zat een goede flow in. Het was een gezellige en smakelijke avond. Bedankt!

  Hmmm... Indiaas!!

  Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
  Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

  Page 1 of 8:
  «
   
   
  1
  2
  3
   
  »