Workshop Italiaans Koken

18:30

25 september 2018

Vincent kookt met u een prachtig Italiaans viergangenmenu!

In deze klassieke Italiaanse workshop gaan we vier gangen maken: een aantal anti pastigerechtjes als vitello tonato, Italiaanse salade en crostini met aubergine, mozzarella en tomaat, ravioli met een vulling van pompoen en salie, gegrilde ribeye met Italiaanse kruidenboter en Italiaans mango ijs, mascarpone met bramen en gepocheerde peer.

Prijs: €52,50 inclusief welkomstdrankje, welkomsthapje, de recepturen, het diner en de begeleiding. 

  • Ook deelnemen?

    Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

    Inschrijven

  • Ervaringen

    Hmmm... Indiaas!!

    Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
    Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

    Heerlijk! Bijzonder goed team-uitje

    Met collega's heerlijk ontspannen gekookt en gegeten. Aanrader

    Page 1 of 7:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »