Workshop Italiaans koken

18:30

18 maart 2019

Hans kookt met u een prachtig viergangenmenu waarin de pure smaken van de Italiaanse keuken volledig tot zijn recht komen.

Vincent bereidt samen met u prachtige antipasti zoals gerookte mozzarella en gevulde artisjok, huisgemaakte ravioli met bospaddenstoelen, Florentijnse varkenslende met kardoen en zabaglione met “gelato” van verse frambozen. Aanrader!

Prijs: €55,00 inclusief welkomstdrankje, welkomsthapje, de recepturen, het diner en de begeleiding. 

  • Ook deelnemen?

    Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

    Inschrijven

  • Ervaringen

    Hmmm... Indiaas!!

    Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
    Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

    Heerlijk! Bijzonder goed team-uitje

    Met collega's heerlijk ontspannen gekookt en gegeten. Aanrader

    Page 1 of 7:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »