Chocolade met Pasen

11:00

13 april 2019

In deze workshop maakt u onder leiding van de ervaren banketbakker Marco de heerlijkste bonbons die u zelf mee naar huis mag nemen.

Hoe maak je eigenlijk bonbons? Wat kun je allemaal met chocolade? En wat maakt werken met chocolade eigenlijk zo lastig? Deze en andere vragen komen in de bonbon workshop aan de orde.

Je gaat uiteraard niet naar huis zonder een paar prachtige zelf gemaakte paaseieren.

Prijs: €45,00 inclusief welkomstdrankje, welkomsthapje, de recepturen en een doosje zelf gemaakte chocolaatjes. 

  • Ook deelnemen?

    Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

    Inschrijven

  • Ervaringen

    Hmmm... Indiaas!!

    Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
    Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

    Heerlijk! Bijzonder goed team-uitje

    Met collega's heerlijk ontspannen gekookt en gegeten. Aanrader

    Page 1 of 7:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »