Workshop bonbons maken

11:00

26 januari 2019

Maak onder leiding van banketbakker Marco de lekkerste bonbons. De zelfgemaakte bonbons krijgt u in een mooie verpakking mee naar huis.

Hoe maak je eigenlijk bonbons? Wat kun je allemaal met chocolade? En wat maakt werken met chocolade eigenlijk zo lastig? Deze en andere vragen komen in de bonbon workshop aan de orde. Banketbakker Marco leert de deelnemers alles over de wereld van chocolade.

Een greep uit de lekkernijen:

  • Truffels, spuitbonbons en vormbonbons
  • Krakelingen en flikken 
  • en nog veel meer lekkers van chocolade.

€42,50 p.p. inclusief welkomstdrankje. Al het gemaakte lekkers mag je in een doosje mee naar huis nemen.

  • Ook deelnemen?

    Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

    Inschrijven

  • Ervaringen

    Hmmm... Indiaas!!

    Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
    Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

    Heerlijk! Bijzonder goed team-uitje

    Met collega's heerlijk ontspannen gekookt en gegeten. Aanrader

    Page 1 of 7:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »