Workshop bonbons maken

11:00

26 januari 2019

Maak onder leiding van banketbakker Marco de lekkerste bonbons. De zelfgemaakte bonbons krijgt u in een mooie verpakking mee naar huis.

Hoe maak je eigenlijk bonbons? Wat kun je allemaal met chocolade? En wat maakt werken met chocolade eigenlijk zo lastig? Deze en andere vragen komen in de bonbon workshop aan de orde. Banketbakker Marco leert de deelnemers alles over de wereld van chocolade.

Een greep uit de lekkernijen:

  • Truffels, spuitbonbons en vormbonbons
  • Krakelingen en flikken 
  • en nog veel meer lekkers van chocolade.

€42,50 p.p. inclusief welkomstdrankje. Al het gemaakte lekkers mag je in een doosje mee naar huis nemen.

  • Ook deelnemen?

    Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

    Inschrijven

  • Ervaringen

    by Margret Mastenbroek on Kookstudio Het Kookatelier
    Koken voor kerst

    De workshop koken voor kerst was zeker erg geslaagd. Heerlijk gekookt en gegeten. Erg leuke recepten die je van te voren kunt voorbereiden.

    Workshop vis bereiden

    De workshop vis bereiden was erg geslaagd. Onder leiding van Sara hebben we een paar prachtige gerechten met vis gemaakt en leerden we ook zelf vis fileren en inktvis schoonmaken.
    Leuke recepten, heerlijk gegeten.

    Page 1 of 9:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »