Workshop Ambachtelijke kroketten bereiden

18:30

1 april 2019

Vincent leert je alles over de culinaire mogelijkheden van de bitterbal.

Altijd al willen weten hoe je zelf kroketten of bitterballen kunt maken? Maar ook hoe je kunt variëren in smaken, zoals een bitterbal met pesto of een bitterbal met een vulling van kokosmelk, citroengras en gember.

Vincent levert al een tijd de lekkerste kroketten aan restaurants in Amsterdam. Hij werkt met vlees van boer Jelle uit Twekkelo en maakt zijn eigen kruidenmelange voor de vulling.

Aan het eind van de avond ga je naar huis met een lekker doosje kroketten en bitterballen!

Prijs: €50,00 inclusief welkomstdrankje, welkomsthapje, de recepturen, het diner en de begeleiding. 

  • Ook deelnemen?

    Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

    Inschrijven

  • Ervaringen

    Hmmm... Indiaas!!

    Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
    Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

    Heerlijk! Bijzonder goed team-uitje

    Met collega's heerlijk ontspannen gekookt en gegeten. Aanrader

    Page 1 of 7:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »