Koken met vis

18:30

20 april 2018

Altijd al willen weten hoe je alles uit verse vis haalt? Sara vertelt er alles over tijdens de workshop koken met vis!

De vorige visworkshop was een groot succes! Onze culinaire duizendpoot geeft weer een veelbelovende workshop met Aziatische zalmtartaar met knapperige wontonvellen, ravioli met garnalenvulling, gevulde  inktvisjes met  feta en citroen en hele dorade in zoutkorst.

Sara is een autodidact. Met haar creatieve achtergrond, haar aangeboren nieuwsgierigheid en haar grote  talent voor het maken van de mooiste gerechten heeft ze inmiddels een grote schare supporters, waarvoor ze regelmatig bij mensen thuis een vier gangen diner verzorgt.

Met gewone ingrediënten bijzondere gerechten maken, dat is wat ze wil.

€57,50,- inclusief welkomsthapje, -drankje, het eten en de recepturen. Let op: nog enkele plaatsen beschikbaar.

  • Ook deelnemen?

    Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

    Inschrijven

  • Ervaringen

    Hmmm... Indiaas!!

    Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
    Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

    Heerlijk! Bijzonder goed team-uitje

    Met collega's heerlijk ontspannen gekookt en gegeten. Aanrader

    Page 1 of 7:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »