Koken met streekproducten

18:30

19 maart 2018

Samen met Vincent kookt u een heerlijk viergangenmenu met producten van het seizoen en uit de streek.

Vincent staat namens Het Kookatelier sinds februari 2018 op de Streekmarkt in Delden. Hij kookt daar met spullen van lokale producenten die op de Streekmarkt worden verkocht. Op maandagavond 19 maart gaat hij met alle deelnemers een prachtig viergangenmenu koken met verse producten van lokale leveranciers, zoals shiitakes uit Tilligte en mozzarella uit Denekamp.

€52,50 inclusief welkomsthapje, -drankje, het eten en de recepturen.

  • Ook deelnemen?

    Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

    Inschrijven

  • Ervaringen

    Heerlijk! Bijzonder goed team-uitje

    Met collega's heerlijk ontspannen gekookt en gegeten. Aanrader

    by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
    Pensionerings workshop met collegas

    Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.Annie Wilderink

    Page 1 of 7:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »