Workshop Italiaans koken

18:30

26 november 2018

Hans kookt samen met u een prachtig Italiaans viergangenmenu.

In deze geheel nieuwe Italiaanse workshop koken we vier overheerlijke gangen:

  • een aantal antipastigerechtjes zoals vitello tonato, Italiaanse salade en crostini met aubergine, mozzarella en tomaat
  • Ravioli met een vulling van pompoen en salie
  • Gegrilde ribeye met Italiaanse kruidenboter
  • Italiaans mango ijs, mascarpone met bramen en gepocheerde peer

Prijs: €52,50 inclusief welkomstdrankje, welkomsthapje, de recepturen, het diner en de begeleiding. 

  • Ook deelnemen?

    Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

    Inschrijven

  • Ervaringen

    Hmmm... Indiaas!!

    Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
    Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

    Heerlijk! Bijzonder goed team-uitje

    Met collega's heerlijk ontspannen gekookt en gegeten. Aanrader

    Page 1 of 7:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »