Indonesian Fingerfood

18:30

23 april 2018

Maak samen met Vaya de heerlijkste kleine gerechtjes uit de Indonesische keuken.

Over Vaya

Vaya Nijhof neemt de tijd om samen verhalen te delen, te koken en te eten. Vaya staat vanaf haar negende jaar in de keuken en realiseerde zich al vroeg dat ze de specifieke smaak van haar moeders gerechten vast wilde leggen.

Vaya is in het dagelijks leven behalve interieurarchitect en docent in kunst en techniek ook actief met overdracht van Indische cultuur. Dit doet ze als bestuurslid van het Indisch Herinneringscentrum en in Twente bij Nasi Idjo. Daarnaast geeft ze al jaren op festivals  kookdemonstraties en haar eigen kookworkshops en verzorgt ze soms ook een culinaire rubriek.

Prijs: ‚ā¨52,50 inclusief welkomstdrankje, welkomsthapje, de recepturen, het diner en de begeleiding.

 

  • Ook deelnemen?

    Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

    Inschrijven

  • Ervaringen

    Hmmm... Indiaas!!

    Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
    Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

    Heerlijk! Bijzonder goed team-uitje

    Met collega's heerlijk ontspannen gekookt en gegeten. Aanrader

    Page 1 of 7:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »