De Franse keuken

18:30

29 maart 2019

Kook samen met Sara de beste gerechten uit de Franse keuken!

Sara heeft ondertussen haar eigen “fanclub”! Haar kookstijl met gedurfde combinaties heeft menig deelnemer  doen terugkomen voor  een  nieuwe workshop. Afgelopen jaren heeft ze met veel succes een visworkshop en  wildworkshop gegeven.

Dit keer gaat ze  een klassieke Franse workshop geven met millefeuille met gerookte  forelmousse, steak tartare, gepocheerd ei en gegrilde groene asperges, bavette met hollandaisesaus, harcots verts  en pommes dauphine en als nagerecht tarte tatin, vanille mascarpone en gebrande amandelen.

Prijs: €55,00 inclusief welkomstdrankje, welkomsthapje, de recepturen, het diner en de begeleiding. 

 

  • Ook deelnemen?

    Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

    Inschrijven

  • Ervaringen

    Hmmm... Indiaas!!

    Op 16 oktober met en vriendinnetje en collega bij workshop Indiaas koken geweest. Hoofdgerechten maak ik zelf thuis wel eens, maar op die avond was ik o.a. verantwoordelijk voor het heerlijke toetje. Heel leuk om eens zelf ijs te maken, nog nooit eerder gedaan. De andere groepen hadden ook hun deel goed gedaan, dus we hebben na het koken heerlijk gegeten.
    Hans en iedereen die er was, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!

    Heerlijk! Bijzonder goed team-uitje

    Met collega's heerlijk ontspannen gekookt en gegeten. Aanrader

    Page 1 of 7:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »