Biologische catering Enschede

Catering Enschede met biologische ingrediënten

Op zoek naar verfijnde catering uit Enschede? Het Kookatelier verzorgt graag uw catering. Wij werken met verse, veelal biologische ingrediënten en dat proeft u in onze gerechten. Het zorgt er ook voor dat onze menu’s anders zijn dan de gerechten van de meeste cateraars uit Enschede. We kunnen voor u verschillende buffetten en menu’s verzorgen. Van een Spaans tapasbuffet tot een Oosters of Italiaans buffet; bij Het Kookatelier is heel veel mogelijk.

Volledige viergangendiners, uitgebreide buffetten of kleine hapjes

Hebt u andere wensen, bijvoorbeeld een hele reeks hapjes? Wilt u vooraf een amuse of een afsluiting in de vorm van koffie met bonbon? Wij kunnen ervoor zorgen. In onze eigen kookstudio in Enschede doen we alle voorbereidende werkzaamheden. De koude gerechten maken we helemaal af, de warme gerechten bereiden we in overleg op locatie, afhankelijk van de faciliteiten die uw locatie biedt. Wij verzorgen de aankleding van het menu, het servies en doen ook de afwas. Zo hebt u alle tijd voor uw gasten.

Voorbeeld Mediterraans buffet

Antipasti

Verschillende kleine hapjes worden door ons uitgeserveerd  aan tafel: een amuseglaasje met  paprikasoep, crostini met tonijnsalade, miniquiches met serranoham, ciabatta met aubergine-tomatensalsa en bijvoorbeeld een minipizza.

Corso principale

Rosbief op Italiaanse wijze met twee soorten pasta. Dit alles aangevuld met salades, brood, koude sauzen en gemarineerde olijven.

Dolce

Siciliaanse chocoladetaartjes
Citroentiramisu
(Indien mogelijk)  roomijs met verse vruchten

Prijs per persoon:  € 25,- p.p. inclusief BTW.

Biologische catering van Het Kookatelier in Enschede afnemen?

Vraag een offerte op