Vergaderlocatie Enschede

Zoekt u een rustige, gezellige en sfeervolle  plek om te vergaderen in Enschede – Noord? Onze kookstudio is de ideale vergaderlocatie. De kookstudio ligt in de bijzondere wijk Roombeek, op loopafstand van het centrum. Gratis draadloos internet is aanwezig.

Uw vergaderlocatie in Enschede

Uw vergaderarrangement kunt u  eenvoudig uitbreiden met een passende lunch, hapjes, wijnen, workshop of andere culinaire activiteit. Daarnaast kunt u de pauze benutten om een frisse neus te halen en een wandeling te maken door Roombeek of een bezoek te brengen aan het mooie museum TwentseWelle.

Mogelijkheden en tarieven zijn op aanvraag beschikbaar.

 • Workshopagenda

  sep25
  Workshop Italiaans kokenTijd: 18:30
  okt13
  Workshop bonbons makenTijd: 11:00
 • Klantervaringen

  by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
  Pensionerings workshop met collegas

  Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.Annie Wilderink

  Page 1 of 12:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand