Sterren classificatie

De Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) heeft Kookstudio Het Kookatelier beoordeeld met een vijf sterrenclassificatie, de hoogst mogelijke classificering die het systeem kent. Daarmee is Het Kookatelier de enige kookstudio in Overijssel met deze onderscheiding.

Over de NKC

De NKC is een classificatiesysteem voor de kookstudiobranche. Elke geregistreerde kookstudio wordt met behulp van dit systeem ingedeeld in één van de vijf sterrencategorieën van de NKC. De beoordeling is onder meer gebaseerd op de kwaliteit van de recepturen, de aanwezige apparatuur in de keuken en de inrichting van het restaurantgedeelte. Per categorie zijn er naast de verplichte basisnormen ook vrijwillige keuzenormen opgenomen om specifieke kwaliteitsaspecten van de kookstudio te beoordelen.

Over de normering

Om de NKC modern en klantgericht te houden, worden de normen regelmatig geëvalueerd met vertegenwoordigers van de kookstudio’s uit alle kookstudiocategorieën.
Kijk voor normering en meer informatie op kookstudiosterren.nl.

 • Workshopagenda

  sep25
  Workshop Italiaans kokenTijd: 18:30
  okt13
  Workshop bonbons makenTijd: 11:00
 • Klantervaringen

  by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
  Pensionerings workshop met collegas

  Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.Annie Wilderink

  Page 1 of 12:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand