Leveranciers

De belangrijkste winst voor het milieu behalen wij op de inkoop van producten. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van lokale en regionale leveranciers, waarvan wij het liefst biologische (streek) producten betrekken.

De Akelei

Annie Knopers van de Akelei heeft de tuin rondom de kookstudio ontworpen en aangelegd. We zijn er ontzettend blij mee. Het is een heerlijke tuin geworden.
Johanna van Burenstraat 23
7552 VN Hengelo
Tel: 074 2435283
info@de-akelei.nl
www.de-akelei.nl

Biologische Slagerij Nico Veltman

Nico Veltman weet altijd weer lekkere en eerlijke stukjes vlees te leveren. De dieren hebben een goed leven gehad en dat proef je!
Gasthuisstraat 5, 7571 CC Oldenzaal
0541 534826
info@bioslager.nl
www.bioslager.nl

Ekoplaza Enschede

Bij Ekoplaza Enschede wordt het grootste deel van alle overige boodschappen gedaan. Een gezellige en goed gesorteerde winkel met biologische producten.
De Heurne 59, 7511 GS Enschede
053 4317099
info@ekoplaza-enschede.nl
www.ekoplaza.nl

Kaasspeciaalzaak De Leckernij

Ook dit jaar behoort Kaasspeciaalzaak de Leckernij tot de top 5 beste kaasspeciaalzaken van Nederland.
Korte Hengelosestraat 25a , 7511 JA Enschede
053 4303530
info@deleckernij.nl
www.deleckernij.nl

Streekmarkt Twente

Iedere eerste zaterdag van de maand bij de Blasiuskerk in Delden vindt u de lekkerste producten van lokale leveranciers en producenten. Heerlijk!
www.streekmarkttwente.nl

Wijnhandel Hennie Berendsen

Hennie Berendsen levert alle heerlijke wijnen aan Het Kookatelier.
Deurningerstraat 27, 7514 BC Enschede
053 4315264
info@hennieberendsen.nl
www.hennieberendsen.com

  • Workshopagenda

    dec11
    Koken met Kerst (vol)Tijd: 18:30
    jan20
    Workshop bonbons makenTijd: 11:00
  • Klantervaringen

    by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
    Pensionerings workshop met collegas

    Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.Annie Wilderink

    Page 1 of 12:
    «

     

     

    1
    2
    3

     

    »

     

  • Winkelmand