Workshop Out of the Box in de schijnwerpers

Workshop Out of the Box in de schijnwerpers

Door , 8 juli 2018

Wat als er nou eens geen uitgebreide recepten zijn? Hoe komt een groep dan samen tot een uitgebalanceerd en lekker viergangenmenu? De workshop Out of the Box, waarin deelnemers koken zonder recepturen, is een ware hit onder bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes.

We merken iedere keer weer dat deze workshop erg veel te bieden heeft. Er is dynamiek in de groep, je moet met elkaar overleggen en samenwerken en het stimuleert de creativiteit. Je werkt, nog meer dan in de andere workshops, met zijn allen toe naar een echte teamprestatie. Deelnemers zijn vaak (positief!) verwonderd over wat ze zelf gemaakt hebben.

De Out of the Box workshop is uitermate geschikt als werkvorm voor een trainingssessie voor bedrijven. Fantastisch voor de teambuilding! Deze workshop is ook heel goed te combineren met het gebruik van onze vergaderruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Workshopagenda

  sep25
  Workshop Italiaans kokenTijd: 18:30
  okt01
  Workshop Italiaans KokenTijd: 18:30
  okt08
  Workshop Thais kokenTijd: 18:30
 • Klantervaringen

  by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
  Pensionerings workshop met collegas

  Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.Annie Wilderink

  Page 1 of 12:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand