Het Kookatelier nu ook te vinden op De Streekmarkt

Het Kookatelier nu ook te vinden op De Streekmarkt

Door , 20 maart 2018

Al jaren koken we tijdens de Workshop Streekproducten met producten van de Streekmarkt in Delden. Vanaf 7 april vindt je ons ook óp de streekmarkt: onze kok Vincent kookt er live enkele heerlijke hapjes gemaakt van lokale producten. Kom je ook naar de streekmarkt in Delden? Op vertoon van de flyer die we daar uitdelen ontvang je 10% korting op de workshop Streekproducten.

Bij het kraampje van Het Kookatelier vind je onder andere kroketten die we bereiden van vlees van boer Jelle en een heerlijk soepje van groentes van verschillende boeren van de streekmarkt.

Over de streekmarkt

Op de Streekmarkt in Delden vind je de belangrijkste producten uit eigen Twentse streek. Kom direct in contact met de boeren die onze ingrediënten verbouwen. Shiitakes, echte Twentse geitenkaas, buffelmozzarella en brood van Menno. Een dagje struinen op de streekmarkt leverde ons zoveel inspiratie op dat we direct een speciale workshop zijn gaan ontwikkelen: de workshop Streekproducten. In deze workshop koken we met de allerlekkerste lokale ingrediënten een echt Twents menu.

Streekmarkt Delden
Elke 1e zaterdag van de maand in Delden van 9:00 – 15:00 uur
Rond de Oude Blasiuskerk bij de Marktstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Workshopagenda

  sep25
  Workshop Italiaans kokenTijd: 18:30
  okt13
  Workshop bonbons makenTijd: 11:00
 • Klantervaringen

  by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
  Pensionerings workshop met collegas

  Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.Annie Wilderink

  Page 1 of 12:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand