Bekijk de webshop

Sinds kort bieden we handige en leuke culinaire gadgets die we veel gebruiken tijdens de workshops aan in onze webshop.

 
 
 

Het Kookatelier zoekt koks!

Het is geen winter (meer) en de lente moet nog komen. Het is zo’n periode in het jaar dat menigeen zou willen dat de winter voorbij is (want echt winter wordt het toch niet meer) en we het liefst met een lekker zonnetje van de eerste  voorjaarszonnestralen kunnen genieten. Daartussen zitten we ergens, het kan…

Meer lezen

22 februari 2017

Hans vertelt: over truffels of tartufo

De laatste 2 weken van mijn fietsvakantie was ik in Umbrië, in het hart van het gebied van de truffels. Graag had ik er enkele verse meegenomen. Nog liever was ik met iemand meegegaan om te zoeken, maar Italianen geven hun truffelgeheimen niet al te graag prijs. Ze waren wel te koop in een potje met iets olie,…

Meer lezen

25 september 2016

Hans deelt: een heerlijk recept voor procureur

Afgelopen maanden is het erg druk geweest in Het Kookatelier. Velen hebben weer de weg naar onze mooie workshops gevonden en er waren weken bij dat we bijna iedere dag workshops hadden. Ik prijs me gelukkig dat ik in die drukke tijden een beroep heb kunnen doen op mijn deskundige collega-chefs. Fraenk, Renske en Thomas…

Meer lezen

9 mei 2016

De kracht van kookworkshops

Hoewel ik nu al ruim vijf jaar bezig ben met het geven van kookworkshops, ben ik iedere keer weer verrast over de meerwaarde van een kookworkshop. Om diverse redenen komen mensen bij onze kookstudio. Vaak voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of jubileum/familiefeest. De gezelligheid en het sociale aspect van samen iets maken is belangrijk en een van de…

Meer lezen

3 februari 2016

Hans vertelt: nieuwe initiatieven

Ieder jaar kent voor mij twee momenten waarop ik stilsta met de bedoeling om vanuit een terugblik vooruit te kijken. Wat is er de afgelopen tijd gebeurd, wat ging goed, minder goed en hoe wil ik het de komende tijd doen? De wisseling van het jaar, Oud en Nieuw is zo’n moment. Maar ook in de…

Meer lezen

23 oktober 2015

Het Kookatelier bestaat 5 jaar!

Op 18 juni 2015 is het exact 5 jaar geleden dat Het Kookatelier officieel werd geopend. Tijd om terug te kijken op wat we in de afgelopen jaren allemaal hebben bereikt. 5 jaar en 459 workshops later In 5 jaar tijd hebben we zo’n 459 groepsworkshop mogen organiseren. We gaven 53 workshops voor individuele workshops en verzorgden…

Meer lezen

26 mei 2015

We hebben een nieuwe website!

Het is zover! Na maanden van denken, ontwerpen en ontwikkelen is de nieuwe website online. De nieuwe website biedt een boel nieuwe functionaliteiten. In dit bericht lichten we er enkele uit. Alles zelf regelen Tegenwoordig kun je steeds meer zaken online regelen: we doen er onze bankzaken en kopen online steeds meer spullen. De nieuwe website…

Meer lezen

8 april 2015

Hans vertelt: Turks koken

Tja, en dan heb je zo’n prachtige aanleiding voor een geheel nieuwe workshop… Het begon met een inspirerende fietstocht Onze zoon Ruben en zijn vriendin Carina fietsten de afgelopen zomer vanuit Den Haag naar Istanbul.  Steeds weer kregen we prachtige reisverhalen onder onze neus waarin zij van hun belevenissen verhaalden. Bij aankomst in Istanbul wachtte…

Meer lezen

11 november 2014

Hans vertelt: over het kookseizoen

Na een drukke periode en een heerlijke vakantie staan we weer aan de vooravond van een nieuw seizoen! Even een terugblik: vanaf begin dit jaar tot een met de eerste week van juli was het erg druk. De drukte zat hem vooral in de maanden mei en juni. Veel groepen wilden nog net voor de…

Meer lezen

9 november 2014

Hans vertelt: duurzaam ondernemen

Toen ik in de beginjaren 80 van de vorige eeuw mijn eerste stappen op het culinaire pad zette, begon ik in Hengelo met Vegetarisch Eethuis de Pimpernel. In verenigingsvorm kochten we met hulp van de Triodos Bank een pand, verbouwden het en leenden geld van sympathisanten. Met biologische groenten en zonder vlees en met een…

Meer lezen

11 maart 2014
  • Workshopagenda

    dec11
    Koken met Kerst (vol)Tijd: 18:30
    jan20
    Workshop bonbons makenTijd: 11:00
  • Klantervaringen

    by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
    Pensionerings workshop met collegas

    Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.Annie Wilderink

    Page 1 of 12:
    «

     

     

    1
    2
    3

     

    »

     

  • Winkelmand