Kookstudio huren

De Kookstudio van Het Kookatelier kunt u huren; éénmalig of met een vaste frequentie. Onze sfeervolle kookstudio is met zijn moderne inrichting en professionele materiaal de ideale locatie voor kooksessies, brainstormsessies en culinaire bijeenkomsten.

Voor alle soorten gelegenheden geschikt

Zoekt u een locatie voor een zakelijke bijeenkomst, presentatie of vergadering? Daarvoor kunt u ook terecht bij Het Kookatelier. Onder het genot van een hapje en drankje kan Het Kookatelier bijdragen aan een succesvolle uitkomst. De ruimte is geschikt voor groepen tot 25 personen.

Ook voor activiteiten zonder professionele begeleiding

Als u met een stel enthousiaste vrienden of familieleden een paar keer per jaar gezellig wilt koken en geen begeleiding nodig hebt, kunt u ook de kookstudio huren. Ingrediënten kunnen bij ons besteld worden, maar u kunt er ook zelf voor zorgen. Hebt u zelf geen zin om na afloop af te wassen, dan kan Het Kookatelier voor een afwashulp zorgen. In overleg is heel veel mogelijk.

Prijzen voor het huren van de kookstudio zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 • Workshopagenda

  sep25
  Workshop Italiaans kokenTijd: 18:30
  okt13
  Workshop bonbons makenTijd: 11:00
 • Klantervaringen

  by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
  Pensionerings workshop met collegas

  Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.Annie Wilderink

  Page 1 of 12:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand