Klantreacties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 12 reviews
by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
Pensionerings workshop met collegas

Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.Annie Wilderink

by Mirella Groeneveld on Kookstudio Het Kookatelier
Iedere keer weer top!

Inmiddels al meer dan 10 keer een workshop gevolgd. Altijd mooie gerechten, puur, smaakvol en bijzonder. Hans is de perfecte gastheer én leraar. Altijd een gezellige groep (onbekende) mensen die je aan het einde van de avond je vriend mag gaan noemen. Ik hoop nog vele leerzame, lekkere én gezellige workshops te volgen😀

by m v/d struik on Kookstudio Het Kookatelier
kerst kookworkshop

leuke kerst kookworkshop gehad met leuke gerechten voor komende feestdagenveel dingen kun je al van te voren bereiden zodat de druk op dag zelf niet zo groot is

by Nelly van Dam on Kookstudio Het Kookatelier
Mediterrane lunch

Gisteren met mijn man, kinderen en schoonkinderen de workshop mediterrane lunch gevolgd o.l.v. Hans. Het was voor mijn echtgenoot een verrassing i.v.m. zijn pensionering. Het was een ontzettend leuke middag met verrassende resultaten. We hebben enorm genoten van het koken, het eten en van elkaar. Dank je wel, Hans en sorry voor de lachsalvo's haha.

by Peter Koning on Kookstudio Het Kookatelier
Super gezellig!

Na jaren van bowlen en buffetjes nu eens als familie lekker zelf gekookt onder uitstekende professionele leiding. Dat bowlen gaan we nooit meer doen!We hebben heerlijk gekletst en ondertussen toch een heerlijk maal voor de jarige (en onszelf) kunnen neerzetten. Dank! Ik kan dit iedereen aanraden.

by Frank Bouwmeester on Kookstudio Het Kookatelier
Superavond

We hebben met 18 collega's een zeer geslaagde avond gehad. De Italiaanse kookworkshop resulteerde na ruim 2 uur in een heerlijk 4-gangendiner. Chefkoks Hans en Frenk sprongen bij als het nodig was en lieten ons vooral heel veel zelf doen. Iedereen was enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar.

by M. van der Struik on Kookstudio Het Kookatelier
Workshop “Koken met sterren" door Thomas Kouwenberg

Leuke Culinaire Masterclass gehad van Thomas Kouwenberg.Leuke gerechtjes om te maken een smaakte ook allemaal erg goed.

by Ingrid Genger on Kookstudio Het Kookatelier
Restaurantwaardig gekookt

Gisterenavond met collega's en partners een 4-gangen diner gekookt met diverse streekproducten. We waren onder de indruk van wat we met elkaar hebben gepresteerd. Bovendien was het erg gezellig. De begeleiding van Hans en Marian was super!Zeker voor herhaling vatbaar!

by Ginny Ten Voorde van Cornewal on Kookstudio Het Kookatelier
Heerlijke workshop

Vanavond een heerlijke workshop Koken met streekproducten gehad met collega's op uitnodiging van Ritmeester Moods. Dank je wel; het was geweldig! Ik kom zeker nog een keer een workshop doen!

Zeer geslaagd!

We kijken terug op een zeer geslaagde avond. Iedereen heeft er echt van genoten. De sfeer was ontspannen en alles was echt goed geregeld. En we hebben heerlijk gegeten:)
Wat hebben jullie het allemaal prima voor elkaar! Zoveel mensen in de keuken en toch loopt het allemaal als een trein.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»