Koken met Kerst (vol)

18:30

11 december 2017

Kook onder leiding van Hans een heerlijk viergangendiner zodat u met Kerst goed beslagen ten ijs komt!

Bonbon van gerookte zalm, avocado en appel met limoenmayonaise

Salade van oa rode biet, gegrilde paprika, komkommerbolletjes en cherrytomaat in zoetzuur met coppa

Staartstuk met honing-tijmjus, aardappelrozet en romanesco

Kokos-malibu ijs, kletskop, karamel-koffiesaus, banaan en gefrituurde banaan

Prijs: €55,- inclusief welkomstdrankje, welkomsthapje, de recepturen, het diner en de begeleiding. Let op: deze workshop is vol.

  • Ook deelnemen?

    Schrijf u in voor een individuele workshop bij Het Kookatelier. U kunt zich alleen of met enkele anderen opgeven.

    Inschrijven

  • Ervaringen

    by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
    Pensionerings workshop met collegas

    Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.Annie Wilderink

    by Mirella Groeneveld on Kookstudio Het Kookatelier
    Iedere keer weer top!

    Inmiddels al meer dan 10 keer een workshop gevolgd. Altijd mooie gerechten, puur, smaakvol en bijzonder. Hans is de perfecte gastheer én leraar. Altijd een gezellige groep (onbekende) mensen die je aan het einde van de avond je vriend mag gaan noemen. Ik hoop nog vele leerzame, lekkere én gezellige workshops te volgen😀

    Page 1 of 6:
    «
     
     
    1
    2
    3
     
    »