Algemene voorwaarden

Bij alle activiteiten van Het Kookatelier zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Op verzoek kan deze worden toegestuurd. Hieronder zijn enkele punten uitgelicht.

Online reserveringen

Bij Het Kookatelier is het mogelijk om online groepsworkshops te boeken. Online reserveringen zijn definitief als u een reserveringsbevestiging hebt ontvangen. Vanwege de vele aanvragen is het niet mogelijk om datums vrijblijvend te reserveren.

Annulering reservering groepsworkshop

Wanneer een definitieve reservering is gemaakt voor een groep dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

 1. Bij annulering meer dan 1 maand voor de reserveringsdatum is de klant niet gehouden enige vergoeding te betalen.
 2. Bij annulering minder dan 1 maand voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde te betalen.
 3. Bij annulering minder dan 14 dagen voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 50% van de reserveringswaarde te betalen.
 4. Bij annulering 7 dagen of minder voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde te betalen.

Aantal deelnemers bij groepsworkshops

Tot 1 week voor aanvang van de workshop kunt u het definitieve aantal deelnemers en (di)eetwensen doorgeven. Dit aantal mag maximaal 30% afwijken van het oorspronkelijk opgegeven aantal personen. Op basis van beschikbaarheid is het wel mogelijk om meer dan 30% extra deelnemers op te geven.

Het minimum aantal deelnemers is 8 personen.

Annulering individuele workshop

Wanneer een reservering is gemaakt voor een individu geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

 1. Bij annulering meer dan 1 maand voor de reserveringsdatum is de klant niet gehouden enige vergoeding te betalen.
 2. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de reserveringsdatum is de klant gehouden Het Kookatelier 35% van de reserveringswaarde te betalen.
 3. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 50% van de reserveringswaarde te betalen.
 4. Bij annulering minder dan 7 dagen voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde te betalen

Prijzen

De workshopprijs is inclusief ingrediënten, receptuur, professionele begeleiding, afwashulp en BTW.

Aansprakelijkheid bij diefstal of verlies

Het management aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade in verband met diefstal, beschadiging of verlies van zaken welke zich in de gehuurde ruimtes bevinden. Deze zaken blijven in het gehuurde voor risico van eigenaar en/of belanghebbende.

 • Workshopagenda

  apr24
  Workshop Surinaams kokenTijd: 18:30
  mei19
  Workshop PatisserieTijd: 11:00
 • Klantervaringen

  by Annie Wilderink on Kookstudio Het Kookatelier
  Pensionerings workshop met collegas

  Afgelopen zaterdag had ik i.v.m. met mijn vervroegde pensioen,mijn oud collega's uitgenodigd voor een workshop Mediterrane Lunch o.l.v. Hans himself.De wijze wijven, zoals deze club inmiddels heet waren ontzettend enthousiast. We zijn gezellig samen bezig geweest alsof het weer team building was en we hebben erg lekkere nieuwe gerechten gemaakt .Het lunchen zelf was gezellig tafelen onder het genot van een wijntje of iets fris. En we hebben ook nog van alles van Hans geleerd. Hans bedankt voor de fantastische middag.Annie Wilderink

  Page 1 of 12:
  «

   

   

  1
  2
  3

   

  »

   

 • Winkelmand